Kotimaiset liike- ja joululahjat

UUTUUS! KOLO design Tarjoilusetti. Settiin kuuluu tarjoiluvati, 4 lasinalusta ja servettiteline. Servetit ja syötävät/juotavat eivät sisälly settiin. Saatavana sekä koivusta että tammesta valmistettuna. Pakattu litteään lahlajaatikkoon, vati ja teline kasattavia. Hieno joululahjaidea!

UUTUUS! KOLO design Maustesetti. Tyylikäs design, tammesta valmistettu maustekori ja lisäksi 2 sirotinta ja 2 myllyä. Maustemylly toimitetaan koottuna, mausteet eivät sisälly tuotesettiin.

KOLO design Linnunpönttö. Ekologinen, helposti itse ilman työkaluja tai nauloja koottava tuote. BirdLifen ja Suomen Luonnonsuojeluliiton testaama. Sopii erityisesti talitiaisille, kirjosiepoille ja lapintiaisille. Toimitetaan tyylikkäässä lahjalaatikossa jossa kasausohjeet.

KOLO design Säilytyslaatikko. Käytännöllinen ja massasta poikkeava uutuustuote. Tämä Kolo -tuote toimitetaan valmiiksi koottuna. Sopii niin 6-pack juomille kuin 2:lle kahvipaketille... sisältöä muuttamalla voit rakentaa mieleisesi lahjakokonaisuuden asiakkaille ja henkilökunnalle tai antaa laatikon sellaisenaan. Patentoidut lukkoliitokset, ei ruuveja eikä liimaa.

KOLO design Vati. Selkeä muotoilu puhtain linjoin antaa tarjoiltavan loistaa. Tuote kootaan itse ilman liimaa tai ruuveja ja se sopii tarjoiluastiaksi tai piensäilytykseen. Toimitus tyylikkäässä lahjalaatikossa.

KOLO design Tulitikkurasiateline pitää huolen siitä, että tikut ovat siellä, missä niitä tarvitaan. Toimitus tyylikkäässä lahjarasiassa.